Hospitalització
 • Informació
  El metge responsable del seu procés l'informarà sobre el seu estat de salut. La família pot assignar un interlocutor que estarà en contacte amb el metge durant el procés assistencial. En cada unitat hi ha un equip d'infermeria preparat per cuidar de vostè d'acord amb les seves necessitats. Estarà a la seva disposició sempre que ho requereixi.

 • Ingrés i estada
  Una vegada formalitzat l'ingrés en el Servei d'Admissions, li lliuraran la documentació corresponent i l'acompanyaran a la Unitat d'Hospitalització. Eviti els desplaçaments fora de la unitat, en cas de necessitat demani autorització al personal d'infermeria. Per assegurar el descans de tots els usuaris de l'hospital, li agrairíem que tingui un comportament respectuós durant la seva estada.

 • Efectes personals
  Li recomanem portar pijama, bata, sabatilles, tovallola i tots els útils per a la seva higiene personal. Els podrà guardar a l'armari de l'habitació.

 • Objectes de valor i pròtesi
  Li recomanem que no porti objectes de valor, i que vagi amb compte de les pròtesis dentals, auditives i ulleres ja que l'hospital no es pot fer responsable.

 • Dietes
  Si té algun problema derivat de la dieta comuniqui-ho al personal d'infermeria qui es posarà en contacte amb el servei de dietètica. Li preguem que tant vostè com els seus familiars s'abstinguin de portar aliments; consulti abans amb el personal d'infermeria.

 • Medicació
  Si normalment pren algun medicament, comuniqui-ho el més aviat possible. No es permet la ingesta de cap medicació que no hagi estat prescrita/revisada pel metge de l'hospital.

 • Visites
  L'horari de visites a l'hospital és de 8 a 21 hores. Solament es permeten dos acompanyants per usuari al mateix temps.

  Si ha de rebre visites d'un menor, li suggerim tingui en compte:
      En arribar a la unitat, abans d'entrar a l'habitació, pregunti a la infermera si hi ha algun   impediment per fer la visita.
      El menor anirà sempre acompanyat per una persona adulta, que serà la responsable.
      El menor no ha de tocar el material sanitari.
      És important que el menor no corri ni faci soroll, ni pel passadís ni per les habitacions.
      La visita ha de ser curta.

 • Altes
  Recordi que l'habitació ha de quedar lliure abans de les 12 hores per poder facilitar l'ingrés de nous usuaris. Abans de deixar l'habitació no oblidi recollir els seus objectes personals. Per favor, recordi donar la seva opinió emplenant el qüestionari de satisfacció que tindrà a la seva disposició. El seu punt de vista és important per millorar els nostres serveis. Pot dipositar-ho en la bústia que trobarà en cada Unitat.
Av. Mancomunitats Comarcals 1-3 Martorell (08760) Tel 93.774.20.20